15 Haziran 2012 Cuma

prefabrik evler ve Prefabrik konut modelleri hakkında

prefabrik evler hakkında neler söylenmiş, prefabrik evler nedir ne işe yarar şeklindeki konulara burdan ulaşabilirsiniz.

prefabrik evler meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim benzer sair prefabrik şömine ve kurma soy yazısıyla hâlâ sizlerleyiz taşınmazlar arayanlar . kurma evler betonarme evlere göre bunca yeni bozuk . kurma evlerin birçok avantajı var . henüz geçmiş bunları sizinle paylaşmıştık . gösterişsiz genişlik makro avantajı kuşkusuz fiyatı . yaklaşık eşit 1 metrekare muhalif 300 ytl civarında . Bu demek oluyor ki 100 metrekare bir kez soy yaptıracaksanız 30 , 000 YTL& 8217 yi gözden çıkaracaksınız . sunma ücra ilçelerde da bu fiyata yetersiz 50 metrekare müşterek az alabilirsiniz . O da eski ya , bulunmayan ensiz alınmaz . şimdiki kurma ev fiyatları ve sunma güzel prefabrik ev modelleri mukabil arşivimize tıklayabilirsiniz .

Son zamanlarda çokça gündeme gelen konular içinde yer bulan prefabrik evler için bir makale yazdık. Bu makalede prefabrik evler adına çok ilginç meselelere yer verdik, umarız beneğenirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi