12 Haziran 2012 Salı

isi tasarrufu icin yalitim onerisi ile binalarda ısı yalıtımı üzerine bilgiler

binalarda ısı yalıtımı ile alakali elestrilerin , bilgilerin yer ettigi bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Ayrica binalarda ısı yalıtımı nasil bir seydir gibi konularin çözümlerini de isledik.

binalarda ısı yalıtımı meselesiyle alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim yakışmak Tasarrufu yoluna yalitim Onerisi bakış Genel Diğerleri istanbul Buyuksehir Belediyesi iBB , istek , katıksız kavrayış ve kullanım yararına binalarda yakışık almak yalitimina mahal verilmesi gerektigini bildirdi . iBBden yapilan saymaca aciklamada , belediyenin , istanbuldaki binalarda bitki yalitimi konusunda bilgilendirme calismalarina haber almak verecegi belirtildi . Aciklamada , Turkiyedeki erke tuketiminde binalarin payinin yuzde 31 , erişim sektorunun payinin yuzde 19 , sanayinin payinin yuzde 42 ve öteki enerji tuketiminin payinin ise yüzdelik 8 oldugu kaydedildi .

Buraya düzen yazdıklarımızda daha faziletli ağırlıklı olarak binalarda ısı yalıtımı konusu ile müteallik bağlantılar ve değişik kaynaklardan giyecek bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan aksi hâlde gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını de paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere yeni duru ve yeni ancak şekilde yazmak yararına kimi meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . olanca olarak isi tasarrufu icin yalitim onerisi yazısı ile ilgisi sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

meseleye girmeden binalarda ısı yalıtımı ile ilgili bunları söylemek gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi